Suurin osa työtehtävistämme on kuluttaja-asiakas rajapinnassa. Tekemämme kartoitus ja remontti vaatii aina kotikäynnin, joten on erityisen tärkeää varmistaa, että emme omalla toiminnalla pahenna tai aiheuta altistumista asiakkaillemme.


Me Aito Remonteilla noudatamme vastuullisena palveluntuottajana viranomaisten ohjeita korona-epidemiaan liittyen. Tämä vaatii meiltä muutoksia nykyliiketoimintaan ja velvoitamme kaikilta työntekijöiltämme hallituksen ohjeiden täysimääräistä noudattamista. Seuraamme tilanteen etenemistä sekä yleisiä hallituksen suosituksia ja toimimme niiden mukaan.


Haluamme konkreettisilla toimillamme turvata sekä henkilöstömme että asiakkaidemme turvallisuuden ja omalta osaltamme ehkäistä tartunnan leviämistä Suomessa.AITO Remonttien toiminta asiakaskohtaamisissa

 • Noudatamme erityistä varovaisuutta riskiryhmään määriteltyjen henkilöiden osalta.

 • Kaikki tapaamiset sovimme aina erikseen asiakkaidemme kanssa soittamalla.

 • Pandemian aikana pyrimme olemaan tavoittelematta iältään riskiryhmään kuuluvia henkilöitä.

 • Asiakkaidemme sallimat kohtaamiset toteutetaan aina harkitusti, säilyttäen turvallinen 2m etäisyys.

 • Edustajamme sekä asentajamme kohtaamisissa on mukana aina käsidesiä, uusia hengityssuojaimia ja suojakäsineitä.

 • Ennen jokaista tapaamista desinfioimme kädet.

 • Suojaimia & suojahanskoja käytetään jatkuvasti.

 • Tervehdimme asiakkaat sopivan etäisyyden päästä.

 • Mikäli asiakas toivoo kotikäynnin ajankohdan siirtoa, noudatamme näissä pyynnöissä asiakkaan tahtoa ja toiveita sekä etsimme käynnille sopivamman ajankohdan.

 • Työparit tai pienryhmät tekevät työtä ja pitävät taukoja parinsa tai pienryhmän kanssa, jos työsi sen sallii.


AITO Remonttien sisäinen toiminta

 • Töihin ei saa tulla eikä asiakastapaamisia tehdä, mikäli olo on yhtään flunssainen.

 • Seuraamme tilanteen etenemistä ja tiedotamme yrityksemme sisäisissä tiedotuskanavissa muutoksista. Tarjoamme henkilöstöllemme mahdollisimman laajasti tietoa koronaviruksen ennaltaehkäisystä ja kuinka toimia vastuullisesti poikkeustilan vallitessa.

 • Työterveyspalvelut ovat jokaisen työntekijämme oikeus ja niihin ohjataan aina, mikäli se koetaan tarpeelliseksi, oli kyse mistä tahansa terveydellisestä asiasta.

 • Kaikkien tulee ladata Koronavilkku puhelimeen, jotta mahdolliset altistumiset ja tartuntaketjut saadaan mahdollisimman nopeasti ennakoitua tai selvitettyä.


Toivomme, että tämä tilanne palautuu normaaliksi mahdollisimman pian ja voimme työskennellä kuin ennenkin. Vain Aidosti yhdessä ja vastuullisesti toimimalla voimme tähän vaikuttaa omalta osaltamme.


15 views


Moni omakotitalon omistaja miettii sähkösaneerauksen kustannuksia harkitessaan sähköjärjestelmän päivittämistä. Myös sähkösaneerauksen vaikutus kiinteistön jälleenmyyntiarvoon, sekä vaikutus talon myyntiaikaan mietityttää talon omistajia.


Päivittämällä kotisi sähkökeskuksen, johdotukset sekä sähkölaitteiston ylläpidät merkittävällä tavalla talosi kokonaiskuntoa ja samalla nostat sen arvoa. Päivittämällä sähköt, teet kodistasi paloturvallisen, ekologisemman ja nykyaikaisen.


Mistä remontin hinta koostuu?


Eniten sähkösaneerauksen hintaan vaikuttaa sen sisältö. Kokonaisvaltaisessa, nykyiset standardit täyttävässä sähkösaneerauksessa jokainen pistorasia maadoitetaan, ja kaikki pistorasiaryhmät laitetaan vikavirtasuojan taakse. Tämä edellyttää monesti koko järjestelmän uusimista, eikä pelkkä kalusteiden ja sähköpääkeskuksen päivittäminen tässä tapauksessa riitä.


Edellä mainitusta syystä tarjoamme aina edustajan tekemän kartoituskäynnin ilmaiseksi. Tämän kartoituksen pohjalta voimme laskea taloon sopivan, räätälöidyn tarjouksen. Tarjous tehdään aina kiinteähintaisena avaimet käteen -toimituksena, jolloin yllättäviä kustannuksia ei synny.


Aito Remonttien toteuttaman omakotitalon sähkösaneerauksen kokonaishinta asettuu tavallisesti 9 000 € - 25 000 € hintahaitariin. Kokonaisvaltaisessa sähkösaneerauksessa omakotitaloon uusitaan sähköjärjestelmä, joka sisältää kalusteet, johdotukset, pää- sekä ryhmäkeskukset, talon pistorasiat, valokatkaisijat, valaisimet sekä sähköpatterit.


Rahoitus


Haluamme mahdollistaa kotisi kunnon ylläpidon mahdollisimman helposti ja kätevästi. Tästä syystä tarjoamme asiakkaillemme rahoitusmahdollisuutta yhteistyössä OP-Yrityspankin, sekä Santanderin kanssa. Rahoituksen avulla voit kunnostaa omakotitalosi sähköt määrittäen omaan elämäntyyliisi sopivan kuukausittaisen kustannusmäärän.


Kotitalousvähennys


Sähkösaneerauksesta kannattaa aina hakea kotitalousvähennystä. Vähennystä saa tavanomaisesta kotitalous-, hoiva- tai hoitotyöstä sekä oman asunnon ja vapaa-ajan asunnon kunnossapito- ja perusparannustyöstä. Tavanomaisuudella tarkoitetaan työtä, jota tehdään yleisesti kodin ja siellä asuvien henkilöiden hyväksi.


Oman asunnon lisäksi kotitalousvähennystä saa myös omien tai puolison vanhempien tai isovanhempien asunnossa tai vapaa-ajan asunnossa tehdystä kotitalousvähennykseen oikeuttavasta työstä. Oman asunnon ja vapaa-ajan asunnon määritelmä sisältää myös piha-alueen ja piha-alueella olevat rakennukset.


Vuonna 2020 kotitalousvähennyksen enimmäismäärä on 2 250 €. Enimmäismäärä on hakijakohtainen, joten puolisot voivat hakea vähennystä vuonna 2020 teetetystä työstä 2 250 € kukin. Kotitalousvähennyksen kalenterivuosikohtainen omavastuu on 100 €.

38 views

YHTEYSTIEDOT

Aito Remontit Oy

Y-tunnus: 3124062-1

Kutojantie 6-8, 02630 Espoo

Tietosuojaseloste

 • Instagram
 • LinkedIn
 • Facebook