ASIAKASKOKEMUKSIA

Tahdomme olla yritys, joka aidosti välittää asiakkaistaan ja jossa ihmisläheisyys ja palvelualttius ovat keskiössä. Kokonaisvaltaisesti laadukas toiminta on tärkeimpiä arvojamme. Asiakastyytyväisyys on meille kaikki kaikessa ja mittaamme sitä jatkuvasti. 

Tor, Kauniainen

70-luvun omakotitalo

Kokemus Aito Remonteista oli upea. Etenkin siinä mielessä, että harvoin tapaa sellaista jengiä, joka niin uskomattomalla antaumuksella tekee joskus ihan toivotontakin työtä. 

Olen itse ollut lähes koko ikäni yrittäjänä ja minulle tuli todella paha mieli, kun näin, miten paljon ongelmia tuli esille, lähes joka tunti. Ongelmia ei kukaan osannut arvata etukäteen. Suurin osa ongelmista oli edeltäjien tekemää huonoa työtä, suorastaan surkeaa työtä, välinpitämättömyyksiä.

Kaikista näistä jatkuvasti esiin tulevista ongelmista huolimatta porukan henki oli koko ajan hyvä. Kukaan ei valittanut missään kohtaa mistään ja kaikki olivat hyvänmielisiä. 

Oli ilo katsella, miten he tässä surkeassa ympäristössä piti hyvää henkeä yllä. 

Ihailin, näin vanhana yrittäjä heidän henkeä ja tapaa työskennellä.

Ei valituksen valitusta tullut näiden viikkojen aikana ollenkaan.

Marjut, Tuusula

70-luvun omakotitalo

Kokemuksena se oli sellainen että tota noin yhtään ei huomannut tässä omassa arjessakaan että ne oli tavallaan täällä töissä. Tekivät hirveen itsenäisesti työtä ja nopeesti. Siis kun ajattelee että neljä päivää. Kaikki pistorasiat ja johdot uusittiin jotka vaan pystyttiin uusimaan, mittaritaulut ja lamput.

 

Olen tyytyväinen.

Kyllä mä sanon, että en olisi ikinä uskonut miten nopeesti ne teki sen jutun ja kaikki toimii nyt.

 

Tietää että on turvallista.

YHTEYSTIEDOT

Aito Remontit Oy

Y-tunnus: 3124062-1

Kutojantie 6-8, 02630 Espoo

Ma-Pe 9:00-16:00

Tietosuojaseloste

  • Instagram
  • LinkedIn
  • Facebook